Солянка за рецептом, який враховує смакові уподобання.
Інгредієнти
яловича кісточка – 1 для бульйону, за бажанням | |
картопля – 4 – 6 середніх бульб | |
морква – 1 | |
помідори – 2 – 3 | |
томатна паста – 3 ст. л. | |
цибуля – 2 цибулини | |
олія соняшникова – 2 ст. л. | |
масло вершкове – 50 гр. | |
сосиски молочні – 5 | |
ковбаса Докторська – 200 гр. | |
ковбаса напівкопчена – 100 гр. | |
крила курячі – 6 копчені | |
маслини – 1 банку чорні, без кісточок | |
огірок солоний – 2 | |
сіль, перець, приправи – пучку за смаком | |
зелень петрушки і кропу – 1 пучок | |
лимон – 1 тоненькі часточки |