Суп харчо з свинячих реберець

Час приготування: 2 год 50 хв.

Суп харчо — легенда грузинської кухні. Традиційно готується з яловичого бульйону з ароматними спеціями і зеленню. Я пропоную приготувати його з свинячих реберець — з ароматним, насиченим бульйоном.

Інгредієнти

Кількість порцій: 12
Ребра свинячі — 500-700 гр
Томат — 250 мл
Картопля — 4-5 шт
Цибуля — 1 шт
Морква — 1 шт
Часник — 2-3 зубки
Сіль, спеції — За смаком
Рис — 2-3 ст ложки

Як приготувати Суп харчо з свинячих реберець

Харчо з свинячих реберець — це ароматний, насичений, смачний суп.

Покроковий рецепт

1


Готуємо продукти, необхідні для приготування супу

2

Промиваємо ребра під холодною водою. Заливаємо чистою водою і ставимо на сильний вогонь. Доводимо до кипіння — обов’язково знімаємо піну. Після чого ставимо на середній вогонь і варимо 1,5 — 2 години, щоб бульйон вийшов наваристим і ароматним.

3

Додаємо томат , доводимо до легкого кипіння.

4



Очищаємо і готуємо овочі: моркву натираємо на крупній тертці, картоплю нарізаємо брусочками, цибулю — соломкою.

5

Рис добре промиваємо і заливаємо холодною водою хвилин на 10.

6


Коли наш бульйон з томатом закипить, додаємо цибулю і моркву. Все це час суп повинен злегка кипіти. Варимо хвилин 5.

7


Додаємо картоплю. Доводимо до кипіння. Якщо картопля довго вариться, даємо йому поваритися хвилин 10-15 без рису. Після чого додаємо рис. Сіль, спеції за смаком і варимо 20 хвилин.

8

Коли рис готовий, додаємо дрібно нарізаний часник і накриваємо кришкою . Даємо протомиться супу на повільному вогні ще хвилин 10.

9

От і все! Наш ароматний суп харчо з реберцями готовий. При бажанні можна додати зелень кінзи і петрушки. Приємного Вам апетиту. Готуйте із задоволенням!

Дивіться також:  Баклажани на зиму «Гострі»