Пікантний часниковий суп з куркою — смачне перше блюдо з тонким ароматом часнику і наваристим бульйоном.
Інгредієнти
Картопля — 3 шт. | |
Часник молодий — невеликий пучок | |
Цибуля — 1 шт. | |
Морква — 1/2 шт. | |
Сіль — за смаком | |
Курка — 100 г | |
Чорний перець — щіпка | |
Зелена цибуля — кілька стебел |
Часниковий суп з куркою і овочами – просте у приготуванні і дуже легке блюдо. Готуватися суп не більше сорока хвилин. Низькокалорійне Блюдо, бюджетне і дуже смачне. Зелень надає супу пікантності та насиченого смаку – справжній калейдоскоп весняних ароматів забезпечений!
Покроковий рецепт
Подрібнити картоплю і моркву на дрібні кубики. Промити коренеплоди, залити водою і відправити на вогонь. Варити до закипання.
Додати курячі крильця, розрізані по суглобу, попередньо прибравши шкіру. Варити страву до м’якості картоплі і моркви.
Подрібнити молодий зелений часник і цибулю. Всипати в суп за п’ять хвилин до закінчення приготування страви.
Довести суп до смаку і готовності, зняти з вогню і дати настоятися. Розлити суп по тарілках і подавати.
Запашний, пряний, дієтичний супчик готовий! Низькокалорійне Блюдо, просте в приготуванні і дуже наваристое. Такий суп добре підійде для пізнього вечері або обіду. Приємного апетиту!