Часниковий суп з куркою

Пікантний часниковий суп з куркою — смачне перше блюдо з тонким ароматом часнику і наваристим бульйоном.

Інгредієнти

Картопля — 3 шт.
Часник молодий — невеликий пучок
Цибуля — 1 шт.
Морква — 1/2 шт.
Сіль — за смаком
Курка — 100 г
Чорний перець — щіпка
Зелена цибуля — кілька стебел

Як приготувати Часниковий суп з куркою

Часниковий суп з куркою і овочами – просте у приготуванні і дуже легке блюдо. Готуватися суп не більше сорока хвилин. Низькокалорійне Блюдо, бюджетне і дуже смачне. Зелень надає супу пікантності та насиченого смаку – справжній калейдоскоп весняних ароматів забезпечений!

Покроковий рецепт

Подрібнити картоплю і моркву на дрібні кубики. Промити коренеплоди, залити водою і відправити на вогонь. Варити до закипання.

Додати курячі крильця, розрізані по суглобу, попередньо прибравши шкіру. Варити страву до м’якості картоплі і моркви.

Подрібнити молодий зелений часник і цибулю. Всипати в суп за п’ять хвилин до закінчення приготування страви.

Довести суп до смаку і готовності, зняти з вогню і дати настоятися. Розлити суп по тарілках і подавати.

Запашний, пряний, дієтичний супчик готовий! Низькокалорійне Блюдо, просте в приготуванні і дуже наваристое. Такий суп добре підійде для пізнього вечері або обіду. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Пісні (дієтичне) щі з квашеної капусти