Суп з квасолею

Час приготування: 2 години

Один із смачних і корисних супів.

Інгредієнти

Кількість порцій: 10
Яловичина — 0,5 кілограма
Картопля — 0,8 кілограма
Морква — 150 грам
Цибуля ріпчаста — 150 грам
Квасоля — 200 грам
Капуста свіжа — 200 грам
Паста томатна — 4 столові ложки
Масло рослинне — невелика кількість
Сіль і перець — за Вашим смаком

Як приготувати Суп з квасолею

Перші страви дуже корисні для нашого організму. Від того вони дуже затребувані. Вживаючи супи, Ви назавжди позбавитеся від хвороб шлунка і проблем з травленням. Всього одна тарілка супу і така користь. Про рецепті приготування одного з смачних і корисних супів ми Вам і розповімо далі, а саме ми розповімо Вам рецепт приготування супу з квасолею.

Покроковий рецепт

1

Отже, приступимо до приготування!
Для початку квасоля замочимо в холодній воді. Приблизний час близько 3 годин. Поки замочується квасоля, яловичину наріжемо невеликими шматочками.

2

Десь через 2 години, дістаємо каструлю і заливаємо в неї 4 літри води. Закидаємо в неї порізану яловичину. Солимо за смаком і ставимо на вогник. Варимо м’ясо близько 1 години.

3

Після чого закидаємо і квасоля. Варимо ще півгодини. Поки вариться квасоля, почистимо і наріжемо кубиками нашу картопельку. Через 30 хвилин закидаємо в каструлю і картоплю, а після і капусту. Варимо ще 10 хвилинок і відставляємо.

4

Дістаємо ріпчасту цибулю. Дрібно нарізаємо його на досці. Моркву натремо на середній тертці. Беремо сковорідку. На неї наливаємо масло рослинне в невеликій кількості. Ставимо на плитку. Нагріваємо і обсмажуємо на ній цибулю і терту моркву.

5

Далі додамо потрібне за рецептом кількість томатної пасти і трохи згасимо. Час гасіння близько 5 хвилин.

6

Далі додаємо вміст сковорідки в каструлю і продовжуємо варити, до того моменту, коли наша картопля звариться. Після цього, суп з квасолею готовий до вживання! Розливаємо по тарілочках!

Дивіться також:  Курячі стегенця з рисом, грушею і яблуком