Суп з копченої курки з брокколі і стручкової квасолею

Суп з копченої курки з брокколі і стручкової квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочевий суп з копченої курки з брокколі і стручкової квасолею

Інгредієнти

Копчений окорочок – 250 г (або копчена курка)
Рослинна олія – 2 столові ложки
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Морква – 1 шт.
Вода – 2 літри + 0,5 літрів (приблизно)
Картопля – 3 шт.
Брокколі – 100 г (можна заморожену)
Квасоля стручкова – 100 г (заморожена)
Сіль – за смаком
Приправа – 1/2-1 чайна ложка (для курки)
Лавровий лист – 1 шт.
Петрушка – 2-3 гілочки

Як приготувати Суп з копченої курки з брокколі і стручкової квасолею