Овочевий суп пюре з савойської капусти з беконом

Овочевий суп пюре з савойської капусти з беконом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо не використовувати в рецепті бекон, а ще краще замінити його на сухарики, бульйон замінити на овочевий, вийде відмінний супчик для вегетаріанців і для тих, хто постить.

Інгредієнти

Савойська капуста – 1/2 качана
Шпинат – 100 г
Бекон – 100 г
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Оливкова олія – 2 ст. л.
Бульйон – 1 склянку (овочевий або м’ясний)
Мелений чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком
Сухарі – (грінки)

Як приготувати Овочевий суп пюре з савойської капусти з беконом