Суп по-австралійськи з яловичини з селерою і картоплею

Це простий і швидкий у приготуванні рецепт супу.Завдяки наваристого бульйону,суп має приголомшливий повний смак. Перші страви Австралії популярні на сучасній світовій арені кулінарного мистецтва.

Інгредієнти

яловичина — 500 г
картопля — 500 г
цибулина — 2 головки
масло — 2 столові ложки
борошно — 20 г
часник — 1-2 зубчики
морква — 1 штука
стебла селери — 2 стебла
зелений перець — 2 штуки
сіль — за смаком
мелений перець — за смаком
лавровий лист — 2 аркуша

Як приготувати Суп по-австралійськи з яловичини з селерою і картоплею

Австралійська кухня увібрала в себе все найкраще від світових традицій в приготуванні страв, завдяки чому стала самої екзотичної і неординарною на всій земній кулі.

Навіть з першого страви в Австралії змогли зробити справжній гастрономічний шедевр, простий у приготуванні і не вимагає великих витрат часу.

Покроковий рецепт

Яловичину промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками, і варимо на слабкому вогні протягом години або до готовності.

У цей час чистимо цибулю дуже дрібно нарізаємо, викладаємо в сковороду, додаємо 2 столові ложки олії і смажимо до золотистого кольору. Після додаємо мелений перець, борошно, часник і солимо.

Чистимо і ріжемо на дрібні шматочки картоплю.

Очищену моркву і селеру ріжемо кружальцями. Перець нарізаємо довільно, видаливши насіння і плодоніжку.

Після чого овочі кладемо в каструлю з вже провареної яловичиною. Варимо до готовності овочів.

Потім додаємо суміш з сковороди. Закидаємо лавровий лист і варимо ще близько 5 хвилин.

Вимикаємо вогонь, даємо страві настоятися. Подаємо суп з яловичини з овочами прикрасивши гілочкою селери.

Дивіться також:  Яєчний курячий суп із зеленню