Суп каррі з крабовим мясом

Як приготувати Суп каррі з крабовим м’ясом

Представляємо вашій увазі суп на азіатський мотив. Легкий у відтворенні і дуже смачний.
Курячий бульйон (півлітра);
3 грама каррі;
три головки цибулі;
2 картоплини;
банку кокосового молока;
спеції;
три столові ложки кунжутного масла;
100 грам крабового м’яса.
1. Курячий бульйон поставте закипати.
2. Овочі очистіть і наріжте кубиками. Викладіть в бульйон, а як тільки закипить, приправте спеціями.
3. Влийте кокосове молоко і добре розмішайте.
4. Крабове м’ясо наріжте порційними шматочками і обсмажте на олії.
5. Додайте м’ясо в суп і вимкніть вогонь.

Дивіться також:  Пряний рибний суп