Вершковий суп з горбушею і картоплею

Суп приготований за цим рецептом робиться дуже швидко, але виходить наваристим, ніжним, легким і звичайно смачним.

Інгредієнти

морква — 1 середніх розмірів
картопля — 2 середніх розмірів
цибуля — 1
філе горбуші — 200 гр
вершкове масло — 50 гр
сіль — за смаком
перець — кілька горошин
вершки — 150-200 гр

Як приготувати Вершковий суп з горбушею і картоплею

Сьогодні хочу поділитися з вами простим, але дуже смачним рецептом незвичайного вершкового супу. Якщо вас набридли традиційні російські супи, здивуйте близьких приготуванням нового супчика.

Покроковий рецепт


Натремо очищену моркву на крупній тертці і обсмажимо на вершковому маслі до золотистого кольору. Я обсмажую прямо у каструлі.


додамо до морквині філе горбуші. Філе я ріжу на маленькі шматочки, можна взяти будь-яку частину риби , але прибрати всі кісточки. Так само філе горбуші можна замінити наприклад сьомгою.


додаємо воду, солимо й додаємо перець горошком. Після того як вода закипить додаємо картоплю.


Через хвилин 10, вливаємо вершки і зменшуємо вогонь. Лишаємо в такому стані ще на 10 хвилин.



Вимикаємо вогонь. Накриваємо наш суп кришкою і даємо настоятися 10 хвилин. Подавати з зеленню. Суп виглядає дуже красиво, яскраво і апетитно.

Дивіться також:  Суп по-австралійськи з яловичини з селерою і картоплею