Суп приготований за цим рецептом робиться дуже швидко, але виходить наваристим, ніжним, легким і звичайно смачним.
Інгредієнти
морква — 1 середніх розмірів | |
картопля — 2 середніх розмірів | |
цибуля — 1 | |
філе горбуші — 200 гр | |
вершкове масло — 50 гр | |
сіль — за смаком | |
перець — кілька горошин | |
вершки — 150-200 гр |
Сьогодні хочу поділитися з вами простим, але дуже смачним рецептом незвичайного вершкового супу. Якщо вас набридли традиційні російські супи, здивуйте близьких приготуванням нового супчика.
Покроковий рецепт
Натремо очищену моркву на крупній тертці і обсмажимо на вершковому маслі до золотистого кольору. Я обсмажую прямо у каструлі.
додамо до морквині філе горбуші. Філе я ріжу на маленькі шматочки, можна взяти будь-яку частину риби , але прибрати всі кісточки. Так само філе горбуші можна замінити наприклад сьомгою.
додаємо воду, солимо й додаємо перець горошком. Після того як вода закипить додаємо картоплю.
Через хвилин 10, вливаємо вершки і зменшуємо вогонь. Лишаємо в такому стані ще на 10 хвилин.
Вимикаємо вогонь. Накриваємо наш суп кришкою і даємо настоятися 10 хвилин. Подавати з зеленню. Суп виглядає дуже красиво, яскраво і апетитно.