Суп з овочів з соусом песто

Овочевий суп з песто

Інгредієнти

Картопля — 3 шт.
Цибуля — 1 шт.
Морква — 1 шт.
Кабачок — 1 шт.
Баклажан — 1 шт.
Корінь — 1 шт.
Соус песто — 2 ст. л.
Сіль — за смаком

Як приготувати Суп з овочів з соусом песто

Сьогодні у нас буде суп з італійським шармом. І цей шарм додасть йому чудовий смокчу песто. Суп складається тільки з овочів, так що він підходить і вегетаріанцям

Покроковий рецепт

1. Картопля, кабачок і баклажан помити, картоплю очистити і нарізати кубиками.

2. Моркву, цибулю і корінь петрушки також помити, очистити. Корінь петрушки і моркву нарізати кільцями. Цибулю нарізати кубиками.

3. Всі овочі скласти в каструлю, залити водою, посолити.

4. Варити до готовності 40-45 хвилин.

5. В самому кінці додати песто.

Дивіться також:  Сирний суп з куркою і грибами