Суп з лісових грибів сушених

Час приготування: 1 год 30 хв.

Простий, доступний спосіб, який можна використовувати на всі випадки життя. В тарілці цей супчик виглядає яскраво і святково!

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
сухі гриби — 50 г
білі
вода — 2,5 л
цибуля ріпчаста — 1 шт.
морква — 1 шт.
часник — 2 зубчики
перець болгарський — 1 шт.
вермішель — 2 ст. л.
зелень — за смаком
сіль — 1 ч. л.
перець чорний мелений — щіпка
трави — за бажанням

Як приготувати Суп з лісових грибів сушених

Для приготування грибного супчика, достатньо мати в запасі сухі гриби. Як правило, процесом висушування грибів я займаюся влітку. Моїми фаворитами є білі гриби. Білий гриб не тільки багатий білком, а також має дуже низьку калорійність, так як на 90 відсотків складається з води. Цар грибів не лише чудовий інгредієнт для супів, а також для салатів, запечених страв, соусів. Сьогодні ми приготуємо класичний грибний суп, який ваші домочадці будуть уплітати за обидві щоки.

Покроковий рецепт

1

В першу чергу необхідно приготувати грибний бульйон. На приготування йде більше години, тому потрібно зварити заздалегідь. У воду покладемо наших лісових красенів, доведемо до кипіння, убавим вогонь і залишимо варитися. Солимо, перчимо бульйон.

2

Очистимо, помиємо овочі.

3

Картопля наріжемо гарними рівними кубиками.

4

Морква і перець наріжемо півкільцями. Ми не будемо смажити овочі, вони будуть варитися. Намагайтеся оформити овочі максимально красиво, від цього залежить підсумковий результат готового страви.

5

По закінченню години, у готовий бульйон додамо овочі, проваримо близько 20 хвилин.

6

Кінцевим етапом є додавання вермішелі. Коли картопля готова, саме час засипати вермішель. Засипаємо макарони, вимикаємо плиту, закриваємо кришкою. Даємо настоятися 7-10 хвилин. Посипаємо зеленню і можна розливати ароматний, грибний суп по тарілках. Це найсмачніше рідке блюдо з усіх, які я коли-небудь пробувала. Божественний аромат пахне по всій квартирі. Дієтичне, корисне, бюджетне блюдо залишиться моїм фаворитом назавжди. Харчуйтеся смачно і правильно!

Дивіться також:  Баклажани на зиму