Крем-суп з цвітної капусти з куркумою

Крем-суп з цвітної капусти з куркумою, з невеликою кількістю моркви і картоплі

Інгредієнти

Кольорова капуста — 1 головка
Морква — 1 шт.
Картопля — 3-5 шт.
Вода — близько 1 літра «на око»
Куркума — 1 ч. л.
Сіль — за смаком

Як приготувати Крем-суп з цвітної капусти з куркумою

Літо – чудовий час, адже на прилавках магазинів починаю з’являються свіжі овочі і фрукти. Так, звичайно, у наш час вони продаються в супермаркетах і взимку, але смак у них зовсім не той, немає впевненості, що вони вирощені без нітратів і стоячи, до того ж дуже дорого. Зовсім інша справа з сезонними фруктами і овочами. Тому в сезон потрібно максимально набиратися вітамінів і насолоджуватися цим смаків. Але тілом не хочеться довго стояти біля плити і витрачати час на приготування їжі, адже надворі така чудова погода. Таких ситуаціях суп-пюре – ідеальне рішення. Адже на підготовку інгредієнтів потрібно мінімум часу, все інше зробить плита та блендер.

Покроковий рецепт

1. Цвітну капусту промити, розділити на суцвіття, покласти в каструлю.


2. Цибуля, картопля, очищений і моркву промити, очистити і нарізати шматками. Додати до цвітній капусті. Залити водою і поставити на вогонь. Посолити, додати куркуму і варити до готовності.


3. Трохи захололий суп збити блендером.

4. В принципі додавати куркуму необов’язково, але вона дає такий чудовий сонячний колір нашому крем-супу, на душі одразу стає світло і радісно!

Дивіться також:  Картопляний суп з маринованими огірками і морською капустою