Смачний суп з курячими фрикадельками і вермішеллю

Один з таких, є суп з фрикадельками, він готується з простих продуктів, які обов’язково знайдуться під рукою.

Інгредієнти

Курячий фарш — 300 гр.
Картопля — 2 шт. середніх
Морква — 1 шт. середня
Цибуля — 1 середня головка
Дрібна вермішель — 70 гр.
Сіль — 20 гр.

Як приготувати Смачний суп з курячими фрикадельками і вермішеллю

Жінки так багато часу витрачають на підготовку, що деколи їм так хочеться зробити вихідний, але не залишити ж сім’ю голодними. Тому на такий випадок у кожної господині є в запасі кілька простих, але дуже смачних рецептів.

Покроковий рецепт

Для початку розморозимо фарш, почистимо і помиємо овочі.


В першу чергу ріжемо кубиками картоплю, відправляємо її в каструлю з солоною водою і ставимо на вогонь


В цей час займаємося з фаршем, він у мене вже з перемеленим цибулею, це надає йому соковитості, перчимо і солимо м’ясо. Формуються невеликі фрикадельки і кладемо їх вже закипілу воду до картоплі.


Після поріжемо цибулю, а морква натремо на тертці, посмажимо їх на сковорідці до золотистого кольору.

Кладемо все в каструлю і даємо поваритися близько десяти хвилин. Потім висипаємо вермішель і залишаємо на п’ять хвилин, все залежить від її виду у кого, як розварюється. Далі вимикаємо конфорку. Кладемо лавровий лист і зелень, хто як любить, а так само пробуємо на сіль і при необхідності підсолити, а також звертаємо увагу на густоту супу, при бажанні можна розбавити гарячою, кип’яченою водою і на плиті довести до кипіння.

Ось і готовий суп, який подобається не тільки дорослим, але й дітям. Всі задоволені і господиня не втомилася.

Дивіться також:  Яєчний японський суп з локшиною і селерою