Суп з горбушею і пшоном

Рибний суп з пшоном — ситне перше блюдо на кожен день!

Інгредієнти

Картопля — 3 шт.
Стейки горбуші — 2 стейка
Морква — 1 шт.
Сіль — за смаком
Цибуля зелена — пучок
Пшоно — 1 / 3 чашки
Чорний перець — щіпка
Рибний бульйон пресований — 1 кубик

Як приготувати Суп з горбушею і пшоном

Смачний і ароматний рибний суп з горбушею і пшоном – це ситне і смачне блюдо простого приготування. Суп виходить наваристим і апетитним, готуватися дуже швидко. Це відмінний варіант рибного супу для обіду або дієтичного вечері. Низькокалорійне Блюдо і відмінно підходить для повсякденного меню.

Покроковий рецепт

Вимити і очистити картоплю. Нарізати на дрібні кубики. Додати до коренеплоду порізану морквину інгредієнти і залити водою. Відправити овочі на вогонь і варити до напівготовності.

Додати пресований рибний бульйон. Він надає супу насичений смак і аромат.

Всипати в суп промите пшоно. Готувати суп до напівготовності коренеплодів і пшона.

Додати стейки горбуші. Варити суп ще чверть години.

Всипати рубану зелень за смаком — цибуля, кріп або петрушку.

Довести суп до кипіння, додати спеції і довести суп до смаку.

Дати супу настоятися чверть години. Розлити страву по тарілках.

Подавати наваристий рибний суп до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Дорада, запечена з бататом