Скумбрія, запечена з овочами під сиром

Красиве, смачне блюдо як для святкового столу, так і для вечері.

Інгредієнти

Скумбрія — 1шт
Заморожені овочі — 150-180грн
Цибуля — 1шт кубиками
Лимонний сік — 1ч.л
Твердий сир — 140-160грн потерти
Вершкове масло — 40г

Як приготувати Скумбрія, запечена з овочами під сиром

Рекомендую приготувати, любителям риби, це дуже смачно.

Покроковий рецепт


Для приготування скумбрії, нам знадобляться такі продукти: Скумбрія цибуля, лимонний сік і сир.


Цибулю порізати кубиками і обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору, додати заморожені овочі (у мене була мексиканська суміш, скільки не пробувала, ця подобається більше всього.) Підсмажити 7 хвилин все разом, посолити, додати лимонний сік, і ще пару хвилин. Начинка готова.
Рибу розрізати, дістати хребет і кісточки.


Покласти у фольгу і зробити у вигляді човника. Викласти на рибу підготовлену суміш. І поставити запікати в духовку на 25минут, при температурі 195 градусів.

Дістати, посипати тертим сиром і знову в духовку на 5-8минут.
Наша рибка готова. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Скумбрія у фользі у власному соку