Каррі з філе білої риби

Філе риби просто тане у роті. Дуже смачно.

Інгредієнти

Філе білої риби — 500 гр.
Цибуля ріпчаста — 1 головка
Помідори у власному соку — 3-4 шт.
Перець чилі зелений — 2 стручки
Кокосове молоко — 200 мл
Рослинна олія — 2 столові ложки
Сіль — за смаком
Кінза — невеликий пучок
Перець чилі мелений — 1/2 чайної ложки
Коріандр мелений — 1 столова ложка
Кумін мелений — 1/2 їдальні ложки
Кардамон мелений — 1/2 їдальні ложки
Куркума — 1 столова ложка
Корінь імбиру — 50 гр.
Часник — 3 зубчики
Винний оцет — 3 столові ложки

Як приготувати Каррі з філе білої риби

Страва не дуже складне в приготуванні, витрат часу особливо не потребує.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування каррі з філе білої риби.

У блендер скласти перець чилі мелений, коріандр, кумін, кардамон, часник, імбир, куркуму, оцет і перемолоти в пасту.


На середньому вогні розігріти олію, додати порізаний півкільцями цибулю. Обсмажити до золотистого кольору.

Додати пасту, перемішати і обсмажити близько 3 хвилин.

Влити кокосове молоко, перемішати.

Додати перець чилі цілий і порізані на кілька частин помідори. Довести до кипіння, проварити 5-7 хвилин, посолити. Соус готовий.

Філе риби порізати і скласти в горщик, залити соусом, посипати порізаної кінзою. Поставити в холодну духовку, включити її на 200 градусів. Готувати близько 30 хвилин.

Блюдо готове. Традиційно в Індії його подають з відвареною рисом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Маринована сьомга смажена з овочами по-китайськи