Філе риби просто тане у роті. Дуже смачно.
Інгредієнти
Філе білої риби – 500 гр. | |
Цибуля ріпчаста – 1 головка | |
Помідори у власному соку – 3-4 шт. | |
Перець чилі зелений – 2 стручки | |
Кокосове молоко – 200 мл | |
Рослинна олія – 2 столові ложки | |
Сіль – за смаком | |
Кінза – невеликий пучок | |
Перець чилі мелений – 1/2 чайної ложки | |
Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
Кумін мелений – 1/2 їдальні ложки | |
Кардамон мелений – 1/2 їдальні ложки | |
Куркума – 1 столова ложка | |
Корінь імбиру – 50 гр. | |
Часник – 3 зубчики | |
Винний оцет – 3 столові ложки |
Як приготувати Каррі з філе білої риби
Сторінка: 1 2