Палтус під соусом з манго

Час приготування: 1

Обсмажити на грилі 5 хвилин з одного боку.

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
Риба — Палтус — 3 шт.
Манго — 1 шт.
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Часник — 3 зубчик
Рослинна олія — 2 ст. л.
Сік апельсиновий — 1/2 апельсина
Імбир — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Сіль — за смаком

Як приготувати Палтус під соусом з манго

Покроковий рецепт

1

Палтус посолити, поперчити з обох сторін. Обсмажити на грилі 5 хвилин з одного боку.

2

Потім з іншого боку до готовності.

3

Робимо соус: почистити і крупно нарізати цибулю, часник, імбир, манго. Кілька шматочків манго залишити, нарізавши дрібно на кубики.

4

Решта все пасерувати на рослинній олії.

5

Потім обсмажену суміш перекласти в блендер. Вичавити апельсиновий сік. Збити до однорідної сметаноподібної маси.

6

Додати дрібно рубаний кріп. Перемішати ложкою.

7

Рибку викласти на тарілку на лист салату, полити манговим соусом і присипати відкладеними кубиками манго. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Турта–грецький пиріг з гарбузовою начинкою