Рибні котлети січені

Смачні рибні котлети рубані з майонезом.

Інгредієнти

рибне філе — 800 г
курячі яйця — 3 шт.
білий хліб — 2 невеликих шматочка
вершки (або молоко) — 2 ст. л.
ріпчаста цибуля — 1 шт.
майонез — 2 ст. л.
пшеничне борошно — 4-6 ст. л. або більше
сіль — 0,5 ч. л. або за смаком
мелений перець — щіпка
рослинне масло — для смаження

Як приготувати рибні котлети Січені

Для приготування рубаних котлет з риби вам знадобиться рибне філе. Підійде будь-яка біла риба: хек, минтай, тілапія, пангасіус… Все інше можна знайти в холодильнику.

Покроковий рецепт

Для приготування рубаних котлет з філе риби знадобиться, без кісток і шкіри. Підійде будь-яка біла риба: хек, минтай, тілапія, пангасіус… Філе порізати на дрібні шматочки.

Закинути В блендер шматочки хліба, залити вершками, дати трохи розмокнути, подрібнити.

Цибулю почистити, порізати на великі частини, закинути в блендер (до подрібненого хліба), подрібнити в кашку.

Отриману суміш перекласти в чашу з порізаної рибою. Сюди ж додати 2-3 яйця (залежно від розміру), 2 столові ложки майонезу, сіль перець. Все перемішати.

Потім додати борошно (кількість борошна необхідно, залежно від консистенції фаршу).

Я додаю стільки, щоб фарш з ложки падав не відразу. Тобто досить гутою. Знову ж таки, залежить від того, яка у вас риба, самі ви її чистили або купили готове магазинне філе (філе зазвичай накачують водою).

Розігріти сковороду з рослинним маслом. На розпечену сковороду викладати рибний фарш за допомогою ложки (як ніби ви печете оладки). Ваш фарш не повинен бути дуже густим, але й не розтікатися на сковороді. (При необхідності додати ще борошна). Смажити котлети з риби на великому вогні з одного боку.

Дивіться також:  Ніжні котлети з фаршу

Як тільки рибні котлети підрум’яняться, перевернути їх, зменшити вогонь і смажити під кришкою до готовності.

Готові рубані котлети з рибного філе можна подавати до столу з будь-яким гарніром. Як бачите, все просто! Приємного апетиту!