Весняний суп з фрикадельками і шпинатом

Суп з фрикадельками і шпинатом — ситне і просте блюдо на швидку руку!

Інгредієнти

Фарш яловичий — 120 г
Картопля — 3 шт.
Цибуля — 1 шт.
Морква — 1/2 шт.
Шпинат — 20 г
Сіль — за смаком
Перець чорний — за смаком
Спеції до перших страв — за смаком
Макарони — пригорща

Як приготувати Весняний суп з фрикадельками і шпинатом

Наваристий суп з фрикадельками і шпинатом – смачне і легке блюдо для поживного і збалансованого обіду. Готуватися швидко і просто – за сорок хвилин можна створити по-справжньому апетитне блюдо з мінімуму інгредієнтів!

Покроковий рецепт

Подрібнити очищені коренеплоди кубиком — моркву і картоплю. Промити овочі, залити чистою водою і відправити тушкуватися до напівготовності і м’якої структури.

Подрібнити кубиками цибулю. Додати в суп до коренеплодів.

Тим часом приготувати фарш з яловичини і свинини. Додати в суміш спеції, рубану або пюррированную в блендері цибулю і сіль. Перемішати і вбити у фарш яйце, щоб фрикадельки не розвалювалися. Мокрими долонями сформувати фрикадельки і додати в суп.

Всипати макарони чи локшину. Варити суп до готовності всіх компонентів.

Додати шпинат за 2 хвилини до готовності страви. Можна використовувати як свіжий, так і заморожений.

Довести перше страву до смаку і дати настоятися п’ять хвилин. Розлити по тарілках і подавати до столу гарячим.

Смачний і ароматний суп готовий! Перед подачею можна присмачити блюдо рубаною зеленню — петрушкою або базиліком. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Суп-пюре з гарбуза в мультиварці