Ситний суп з пельменями, грибами і зеленню

Пельменный суп з вешенками і печерицями — просте блюдо на швидку руку для вашого повсякденного меню!

Інгредієнти

Картопля — 2 шт.
Морква — 1/2 шт.
Гливи — 50 г
Цибуля ріпчаста — 1/2 шт.
Печериці — 50 г
Вершкове масло — опціонально
Рослинне масло — опціонально
Сіль — за смаком
Перець чорний — за смаком
Пельмені з телятиною — 150 г
Петрушка — невеликий пучок
Зелена цибуля — невеликий пучок

Як приготувати Ситний суп з пельменями, грибами і зеленню

Суп з пельменями, грибами і овочами – смачне і наваристое блюдо простого і швидкого приготування! Ситний суп всього за півгодини – реально, просто, легко і смачно!

Покроковий рецепт

Подрібнити очищений і вимитий картоплю на невеликі кубики. Промити, залити водою і відправити на вогонь тушкуватися до напівготовності.

Подрібнити грибне асорті, цибулю і моркву. Пасерувати інгредієнти на вершковому і рослинному маслі. Додати обжарку в суп в момент, коли картопля буде готовий.

Всипати пельмені за 8 хвилин до готовності супу. Для такого супчика краще всього вибирати ситні м’ясні пельмені — з телятини, свинини або баранини.

Додати рубану зелень для аромату і пряного смаку — петрушку і зелений лук.

Довести суп до смаку, розлити по тарілках і відразу ж подавати до столу!

Ароматне і смачне блюдо потрібно подавати відразу ж після приготування, щоб пельмені не втратили форму. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Бюджетна студентська вуха