Овочевий суп-пюре з кольрабі з курячими галушками

Овочевий суп-пюре з кольрабі з курячими галушками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочевий суп пюре з капусти з галушками з курячого фаршу.

Інгредієнти

Кольрабі – 1 качан (250 г)
Морква – 1 шт.
Картопля – 1-2 шт.
Куряча грудка – 300 г (або фарш)
Яйця курячі – 1 шт. (сире)
Білий хліб – шматочок
Ріпчаста цибуля – 1/2 шт
Спеції – за смаком
Сіль – за смаком
Вершки – 200 мл
Зелень – цибуля, петрушка, кріп за смаком
Рослинна олія – 2 ст. л.
Сметана – за смаком

Як приготувати Овочевий суп-пюре з кольрабі з курячими галушками