Овочевий суп-пюре з кольрабі з курячими галушками

Овочевий суп пюре з капусти з галушками з курячого фаршу.

Інгредієнти

Кольрабі — 1 качан (250 г)
Морква — 1 шт.
Картопля — 1-2 шт.
Куряча грудка — 300 г (або фарш)
Яйця курячі — 1 шт. (сире)
Білий хліб — шматочок
Ріпчаста цибуля — 1/2 шт
Спеції — за смаком
Сіль — за смаком
Вершки — 200 мл
Зелень — цибуля, петрушка, кріп за смаком
Рослинна олія — 2 ст. л.
Сметана — за смаком

Як приготувати Овочевий суп-пюре з кольрабі з курячими галушками

Овочевий курячий суп пюре з капусти з насиченим смаком.

Покроковий рецепт

Грудку очистити від шкіри і кісток, нарізати на шматочки, подрібнити в блендері до стану фаршу. Додати яйце, сіль, перець мелений за смаком, розмочений м’якушка хліба і рубану зелень. Збити ще раз на блендері до досягнення однорідного стану.

За допомогою 2-х чайних ложок сформувати галушки (овальні кульки). Опустити їх в киплячу солону воду на 5-7 хвилин, поварити, вийняти, скласти в глибоку миску Готові галушки накрити харчовою плівкою, щоб не обвітрилися, відкласти в сторону.

Морква, кольрабі, картопля, цибулю почистити, нарізати кубиками і кружечками.

Картоплю і кольрабі поставити варитися на слабкому вогні в підсоленій воді. Ріпчасту цибулю і моркву злегка обсмажити на рослинному маслі, додати нашатковану зелену цибулю. Обсмажувати ще 2 хвилини.

Коли зваряться картоплю і кольрабі, додати засмажку (морква з цибулею) і поварити ще 5 хвилин.

Зняти з вогню, трохи остудити, пюрировать за допомогою заглибного блендера. Додати вершки, перемішати. Спробувати суп пюре, при необхідності додати ще солі і спеції.

Овочевий суп пюре розлити по тарілках. В середину викласти галушки і заправити сметаною. Прикрасити зеленню. Приємного апетиту! (Галушок виходить дуже багато, тому інгредієнти для галушок можна сміливо брати навпіл. Я з решти галушок зробила страву — «Галушки у вершковому соусі»).

Дивіться також:  Квасолевий суп