Томатний суп з часником і базиліком

Томатний суп з часником і базиліком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Томатний суп з часником і базиліком

Томатний суп дуже смачний. Його можна вживати як на сніданок, так і на вечерю. Приготувати суп дуже легко.

Інгредієнти:

Помідори: 12 штук

Часник: 7 часточок

Суміш перців (вони повинні бути в молотом вигляді): 5 грам

Базилік: 15 грам

Олія оливкова: 8 десертних ложок

Вода: 1 літр

Помідори ретельно вимити холодною водою. Розрізати на дольки (невеликого розміру) кожен овоч і відправити в глибоку каструлю. Відварювати їх близько 15 – 17 хвилин. Коли суп готується, каструля повинна бути щільно закрита, по можливості скляною кришкою. Після того як почали приготування супу через 3-5 хвилин до помідорів потрібно додати часник попередньо нарізавши його. Інші інгредієнти відправити в каструлю за 5 хвилин до завершення приготування супу. Готову страву рекомендується відразу подавати до трапези.
Такий суп рекомендується вживати з часниковими булочками.