Наваристий курячий суп з рисом відмінно підійде для дитячого меню.
Інгредієнти
Рис — 1 чашка сирого рису | |
Куряча грудка — 2 шт. | |
Приправа — 6-8 штук курячих бульйонних кубиків | |
Вода — 2 літри | |
Ріпчаста цибуля — 1 головка | |
Болгарський перець — 1/2 шт зеленого | |
Болгарський перець — 1/2 шт червоного | |
Борошно — 4 столові ложки | |
Селера — 1 / 4 чашки різаного селери | |
Рослинна олія — 6 столових ложок |
Наваристий курячий суп з рисом відмінно підійде для дитячого меню.
Покроковий рецепт
Приготуйте трохи рису, відварити його з невеликою кількістю масла.
Дві курячі грудки (з шкірою і кістками) відварити в 2-х літрах води з курячими бульонными кубиками (близько 20 хвилин).
Готове м’ясо остудити, відокремити кістки і шкіру і нарізати кубиками.
Цибулю почистити, нарізати дрібними кубиками. Те ж саме проробити з болгарським перцем і селерою.
Обсмажити на 2 ст. л. олії овочі (5 хвилин), потім додати курку, смажити ще 2-3 хвилини. Відкласти.
У невеликій сковороді розтопити 4 столові ложки вершкового масла. Додати борошна, смажити на слабкому вогні до загусання.
Потім додати борошняну заправку в каструлю з курячим супом. Добре перемішати.
У курячий суп висипати овочеву зажарку і рис, посолити, поперчити (за смаком). Дати поваритися 10-15 хвилин. Подавати до столу, розлив по тарілках. Приємного апетиту!