Літній суп з лисичок з плавленим сиром

Для любителів грибних супів — сирний суп — легкий, незвичайно вершковий!

Інгредієнти

Гриби — 300 г
Картопля — 2 бульби
Морква — 2 шт.
Плавлений сир — 100 г
Вершкове масло — 20 г
Цибуля зелена — 3 шт. (з головками)
Базилік — 1 гілочка
Лавровий лист — 2 шт.
Сіль — за смаком

Як приготувати Літній суп з лисичок з плавленим сиром

Річний грибний суп з плавленим сиром – легкий, надзвичайно смачний!

Покроковий рецепт

Лисички почистити, промити, нарізати кубиками, закинути в каструлю з водою. Варити на середньому вогні під кришкою 15 хвилин.

Якщо з’явиться пінка, зняти ложкою.

Молодий зелений лук порізати, обсмажити на вершковому маслі (близько 2-х хвилин).

Додати молоду очищену моркву, порізану кільцями. Смажити ще 2 хвилини.

Через 15 хвилин, після того як гриби поварятся, в каструлю, додати картоплю, порізану невеликими кубиками. Варити до готовності картоплі (близько 10-15 хвилин).

Суп посолити, додати лавровий лист, засмажку з цибулі і моркви, плавлений сир, перемішати.

Варити суп до моменту закипання (сир повинен розчинитися), потім вимкнути. Закинути дрібно порубаний фіолетовий базилік. Подавати до столу гарячим. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Суп каррі з крабовим мясом