Суп з горохової крупи і домашньої ковбаси

Суп з горохової крупи і домашньої ковбаси

Інгредієнти

Картопля — 2 шт.
Цибуля — 1 шт.
Горох сухий — 150 гр.
Домашня ковбаса — 200 гр.
Сіль, спеції — за вукусу

Як приготувати Суп з горохової крупи і домашньої ковбаси

Наваристий і дуже ситний суп з горохової крупи і домашньої ковбаси – чудовий варіант буденного обіду, коли потрібно багато сил і енергії для звершення справ

Покроковий рецепт

1. Горох залити водою і залишити на ніч. В мультиварці горох відварити до напівготовності.

2. Картоплю і цибулю очистити, помити і нарізати кубиками.

3. Домашню ковбасу нарізати четвертинками або половинками.

4. Всі інгредієнти додати в каструлю до напівготового гороху, долити, якщо потрібно води і варити 30 хвилин. При необхідності додати спеції за смаком сіль.

Дивіться також:  Крем-суп з лісових грибів