Курячий суп з макаронами і плавленим сиром

Суп з куркою і макаронами на вершковому плавленном сирі — апетитне і поживне блюдо на швидку руку!

Інгредієнти

Картопля — 3 шт.
Сир плавлений — 50 г
Курячий бульйон — 2 чашки
Зелена цибуля — невеликий пучок
Куряча грудка — 50 г
Чорний перець — щіпка
Зелень — невеликий пучок
Макарони — 2 ст. л.
Сіль — за смаком

Як приготувати Курячий суп з макаронами і плавленим сиром

Вершковий суп з плавленим сиром і куркою – варіант відмінного смачного супу на курячому бульйоні і домашньому плавленном сирі. Таке блюдо підійде на обід або вечерю разом з грінками або часниковими тостами. Замість курки можна використовувати м’ясо індички або качки, кролика або гусака. Наваристий і ніжний супчик добре впишеться в будь-меню!

Покроковий рецепт

Очистити картоплю, промити і нарізати на кубики. Помістити скибочки картоплі в каструлю, залити водою і бульйоном, змішаних в пропорціях 1:2. Відправити на вогонь і варити до напівготовності.

Додати подрібнене м’ясо курки, на якій варився бульйон.

Коли коренеплід буде м’яким, додати терту моркву, домашній плавлений сир і макарони. Можна використовувати як домашній, так і покупної сир.

Всипати в суп нарізану зелену цибулю. Додати після того, як всі інгредієнти будуть готові — за п’ять хвилин до закінчення приготування.

Дати супу настоятися протягом чверті години.

Подавати страву до столу теплим. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курячий суп з макаронами без картоплі