Суп з фрикадельками з індички

Краще рішення для обіду — легкий суп з фрикадельками. Готуємо суп з рисом і мінімум приправ, так як таке рішення ідеально підходить для дитячого і дієтичного харчування.

Інгредієнти

Вода — 2,5 л
Фарш індички — 300 гр
Картопля — 2-3 шт
Рис — 50 гр
Сіль, перець — за смаком
Зелень (кріп) — 2-3 гілочки
Цибуля — 1 шт

Як приготувати Суп з фрикадельками з індички

Приготувати легкий суп з фрикадельками для всієї родини дуже просто. Перші страви зазвичай готують на бульйоні, але саме суп з фрикадельками можна готувати на воді, адже м’ясні кульки і так дадуть навар. У фарш індички можна додати воду, чорний перець, сіль і інші приправи за смаком.

Покроковий рецепт

У каструлю наливаємо 2,5 л води. Коли закипить, зменшуємо вогонь.

З фаршу індички робимо невеликі кульки.

Кидаємо тефтелі в киплячу воду. Солимо воду.

У бульйон додаємо дрібно нарізану цибулю.

Чистимо картоплю, ріжемо дрібними кубиками. Додаємо в бульйон.

Рис промиваємо до прозорої води (2-3 рази) і висипаємо в бульйон.

Суп готовий через 20 хвилин. Дати настоятися протягом 10 хвилин і можна подавати до столу.

Дивіться також:  Вегетаріанський морквяно-гарбузовий суп з імбиром