Гречаний суп на яловичині, з попередньою обсмаженням крупи

Такий суп урізноманітнює звичне меню і може сподобатися навіть тим, хто не любить гречку.

Інгредієнти

Яловичина — 300 р.
Картопля — 4 штуки
Цибуля — 1 штука
Морква — 1 штука
Гречка — 100 р.
Сіль — за смаком
Перець — за смаком
Зелень — за смаком
Рослинна олія — 2 ст. л. для смаження овочів
Часник — за смаком
Лавровий лист — 2 шт.

Як приготувати Гречаний суп на яловичині, з попередньою обсмаженням крупи

Гречаний суп корисний, ароматний і дуже ситний, але готується досить просто.

Покроковий рецепт

На трилітрову каструлю беремо 300 грамів яловичини, варимо до м’якості, близько півтора — двох годин. За цей час готуємо інші інгредієнти.

Трохи обсмажуємо порізану цибулину з натертою морквою.

Картопля наріжемо не занадто дрібно.

Гречку переберемо, обсмажимо на сухій сковороді. Так вона стане більш розсипчастою і ароматною.

Готове м’ясо поріжемо кубиками, повертаємо в бульйон.

Кладемо картоплю, солимо.

Через п’ять хвилин всипаємо гречку. Додаємо моркву і цибулю. Приправляємо лавровим листом і сушеної зеленню.

Варимо до готовності. Можна додати перець і розім’ятим часник за смаком.

Дивіться також:  Зелений борщ з мисливськими ковбасками на щавлі