Суп з бобових з копченостями

Суп з бобових з копченостями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп з бобових з копченостями. В якості бобових ви можете використовувати: червону квасолю, білу квасолю, чорну квасолю, зелений горох колотий, горох-нут, сочевицю…

Інгредієнти

Суміш бобових – 200 м (червона квасоля, біла квасоля, чорна квасоля, зелений горох колотий, горох-нут, сочевиця)
Копчені свинячі реберця – 300 г
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Морква – 1 шт.
Рослинне масло – 1 ст. л.
Картопля – 4-5 шт.
Сіль – за смаком
Лавровий лист – 2 шт.
Приправа – за смаком (для супу)

Як приготувати Суп з бобових з копченостями