Суп з індичкою і галушками

Легкий, простий у приготуванні і корисний суп.

Інгредієнти

Рослинна олія — 2 столові ложки
Болгарський перець — 1 штука
Цибуля — 100 грам
Картопля — 3-4 штуки
Гомілка індички — 1 кілограм
Червоний перець — 1 чайна ложка
Вода — 3 літри
Борошно — 3 столові ложки
Вода — 5 столових ложок
Сіль — за смаком
Яйце — 1 штука

Як приготувати Суп з індичкою і галушками

Суп на основі індичого бульйону виходить дуже наваристим і смачним. Червоний перець у цій страві дає додаткову гостроту, овочі дають яскравий смак супу, а завдяки галушками, суп стає ще й посытнее.

Покроковий рецепт

У каструлю покласти гомілку індички, залити 3 літрами води, поставити на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити бульйон на повільному вогні півгодини.


Гомілка вийняти з бульйону, м’ясо відокремити від кісток, шкіри й нарізати. Картоплю нарізати кубиками. М’ясо і картоплю покласти в бульйон.



Цибулю дрібно нарізаємо, болгарський перець нарізати кубиками. Обсмажити цибулю з болгарським перцем, додати в овочеву суміш чайну ложку червоного перцю. Обсмажені овочі покласти в бульйон.


Для галушок змішати одне яйце, 3 ложки борошна з гіркою, 5 ложок води. Консистенція повинна вийти, як у густої сметани. Регулювати консистенцію борошном і водою. За допомогою двох чайних ложок опустити галушки в суп. Варити суп до того моменту, коли галушки спливуть.

Насолоджуйтесь!

Дивіться також:  Ніжний весняний суп з вешенками та овочами