Суп з цукіні з овочами

Ненав’язливий легкий суп пюре з кабачків з дивовижним свіжим смаком.

Інгредієнти

Бульйон — м’ясний
Кабачок — 1 кг (цукіні)
Морква — 1 шт.
Болгарський перець — 1-2 шт.
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Селера — 1 пучок (листя)
Рослинне масло — для смаження
Чорний перець — за бажанням
Сіль — за смаком

Як приготувати Суп з цукіні з овочами

Ненав’язливий легкий суп пюре з кабачків з дивовижним свіжим смаком.

Покроковий рецепт

Цукіні (кабачки) помити, нарізати кружками, перекласти в каструлю, залити м’ясним бульйоном і поставити варитися до готовності.

Морква, болгарський перець, ріпчасту цибулю, листя селери нарізати.

На сковороді на рослинній олії обсмажити цибулю до прозорості, потім додати решту нарізані інгредієнти.

У каструлю з кабачками висипати смажені овочі, варити ще 10 хвилин. Вимкнути вогонь, остудити суміш. Подрібнити за допомогою заглибного блендера. суп пюре посолити, поперчити, перемішати, спробувати. Смачно?

Суп їх кабачків розлити по тарілках, прикрасити листком селери.

Дивіться також:  Пісний крем-суп з запеченого болгарського перцю