Суп-пюре з баклажанів на рибному бульйоні

Суп-пюре з баклажанів на рибному бульйоні з шматочками червоної риби

Інгредієнти

Картопля — 1 шт.
Цибуля — 1 шт.
Баклажани — 4 шт.
Кістки червоної риби з м’якоттю — 800 р.
Запашний перець горшком — 5-6 шт.
Чорний перець горошком — 8-9 шт.
Гірчиця в зернах — 10 шт.
Сіль — за смаком

Як приготувати Суп-пюре з баклажанів на рибному бульйоні

Зима закінчується. А у мене в морозилці залишилася величезна кількість заморожених овочів. А хочеться по швидше її звільнити і розморозити. Адже скоро сезон свіжих овочів. Але постійно є одне і теж зовсім не хочеться. Ось я і експериментую з різними рецептами. Одним з них сьогодні я ділюся з вами.

Покроковий рецепт


1. Кинути рибні кістки в воду, довести до кипіння, додати спеції і варити 20 хвилин. Бульйон процідити. Шматочки лосося відокремити від кісток.


2. Всі овочі добре промити. Цибулю і картоплю очистити від шкірки. Нарізати великими шматками. Баклажани також нарізати кубиками або гуртками.

3. Скласти овочі в каструлю, залити рибним бульйоном і додати кількості води, посолити. Поставити на вогонь і готувати до м’якості овочів.


4. Овочі трохи остудити і збити блендером або кухонних комбайнів до стану пюре.

5. При подачі суп прикрасити шматочками лосося.

Дивіться також:  Весняний суп із зеленню і грибами