Борщ з бадиллям буряків

Інгредієнти

Яловичина — для бульйону
Буряк —
Морква —
Картопля —
Бадилля — листя буряків
Цибуля зелена —
Ріпчаста цибуля —
Сіль — за смаком
Приправа — для борщу
Лавровий лист —
Чорний перець горошок —
Рослинне масло — для смаження
Сметана —

Як приготувати Борщ з бадиллям буряків

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Зварити бульйон. Морква, ріпчаста цибуля, буряк почистити. Моркву порізати півкільцями, буряк соломкою, цибулю не великими кубиками.

Зелену цибулю і бадилля (листя буряка) дрібно нарізати.

Картоплю очистити від шкірки і нарізати кубиками середнього розміру.

Цибулю і моркву обсмажити на невеликій кількості олії до золотистого кольору.

Картопля закинути в бульйон, варити 15 хвилин, потім закинути буряк. Варити 10 хвилин.

Слідом відправити бадилля.

Додати зелень і засмажку (морква з цибулею). Посолити, приправити, додати лавровий лист і перець горошок. Варити 5 хвилин, вимкнути, дати настоятися.

Розлити по тарілках і додати по ложці сметани. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Суп харчо з фрикадельками