Сирний суп-пюре з грибами

Основні інгредієнти це плавлений сир, картоплю, гриби. Додайте в тарілку з супом сметану або вершки, смак стане ще ніжніше.

Інгредієнти

Картопля свіжий — 5-7 шт. середнього розміру
Плавлений сир — 1 уп.
Сіль — за смаком
Перець — за смаком
Гриби (будь-які за смаком) — 100 р.
Цибуля ріпчаста — 1 невелика головка

Як приготувати Сирний суп-пюре з грибами

Смачний суп швидкого приготування. Готується без м’яса. Але якщо для вас суп без м’яса неприйнятний, готуйте з фрикадельками або варіть з будь-яким м’ясом за смаком. Головне витягти його, коли будете подрібнювати суп блендером, потім покласти його вже в пюре.

Покроковий рецепт

Ставимо каструлю з водою (близько 4-5 склянок) на вогонь. Картоплю чистимо, миємо, ріжемо на шматочки. Коли вода закипить, занурюємо картопля, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь.


Додаємо лавровий лист, перець горошок, солимо (можна додати кубик або улюблену приправу, яку звикли додавати в суп). Плавлений сир тремо на тертці, додаємо в суп.

Важливо! Якщо ви готуєте суп з м’ясом, то спочатку варимо м’ясо (або фрикадельки), потім картоплю і інші інгредієнти.
Попередньо обсмажені гриби з цибулею, додаємо в суп. Варимо до готовності картоплі. Потім подрібнюємо блендером суп.

Готовий суп-пюре розливаємо по тарілках, додаємо зелень, сметану або вершки, подаємо.

Дивіться також:  Суп з кількою в томаті і макаронами