Морквяно-гарбузовий суп-пюре з каррі

Морквяно-гарбузовий суп-пюре з каррі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Крем – суп з моркви та гарбуза дуже прекрасне доповнення до меню в осінній період, коли так хочеться яскравих фарб і зігріває тепла.

Інгредієнти

Гарбуз – 400 грам
Морква середня – 2 шт
Цибуля – 1 шт
Олія оливкова – 1 ст/л
Масло вершкове – 5 грам
Каррі – 1 год/л
Бульйон/ вода – 250 мл
Молоко/ вершки – 1 стакан
Корінь імбиру – 2 ст/л
Сир – За смаком
Сіль – 1 щіпка

Як приготувати Морквяно-гарбузовий суп-пюре з каррі