Сирний суп Са Ча з морепродуктів і грибами

Ароматний сирний суп Са Ча з креветками, мідіями та іншими морепродуктами, а так само з грибами.

Інгредієнти

тигрових креветок — 200 грам
каракатиці — 1 штука
мідій — 300 грам
шиітаке — 6 грибів
бейбі кукурудзи — 50 грам
сиру Тофі — 1 шматок сиру
моркви — 30 грам
салату латук — 200 грам
курячого бульйону — 2 літри
соусу Са Ча — 30 грам

Як приготувати Сирний суп Са Ча з морепродуктів і грибами

Традиційний суп з Південного Китаю володіє неповторним ароматом і насиченим смаком. Страва гідна того, щоб бути приготовлено на обід.

Покроковий рецепт

1. Курячий бульйон доведіть до кипіння. Додайте в нього кукурудзу і сир Тофу.

2. Гриби заздалегідь вимочити. Моркву очистіть і наріжте. Додайте до решти інгредієнтів в бульйон і варіть протягом п’яти хвилин.

3. Додайте овочі, які залишилися і морепродукти.

4. Готуйте суп протягом трьох хвилин.

5. Подавайте блюдо порційно, полив соусом.

Дивіться також:  Гороховий суп зі свинячими ребрами