Картопляний крем-суп з печеною часником і каррі

Картопляний крем-суп з печеною часником і каррі — ароматний яскравий суп підніме настрій в будь-яку погоду!

Інгредієнти

Картопля — 5 шт.
Часник — 1 головка
Сіль — за смаком
Куркума — ½ ч. л.
Вода — 4 л, або на око

Як приготувати Картопляний крем-суп з печеною часником і каррі

Дуже легкий і швидкий у приготуванні крем-суп, який складається всього лише з двох компонентів – вареної картоплі і запеченого часнику. Незважаючи на те, що багато часнику, після запікання він втратить свій різкий гострий смак, зате дасть супу просто приголомшливий аромат. А щоб суп виглядав красиво і позитивно, додамо трохи куркуми – і суп знайде чарівний сонячний відтінок – радість не лише для смакових, але і для зорових чувствсу

Покроковий рецепт

1. Картоплю помити, очистити і нарізати шматками довільної величини. Зварити в підсоленій воді. У мене води приблизно 4 літри. Якщо ви хочете суп погустіше або навпаки рідкіше, варіюйте кількість рідини.

2. Часник почистити, загорнути у фольгу і запекти в духовці до м’якості. Це займе десь 25-30 хвилин.

3. Змішати два інгредієнти в блендері, потім додати трохи куркуми і добре розмішати.

4. Суп готовий! Розливаємо по тарілочках наш яскравий сонячний картопляний суп-пюре. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Гарбузовий суп-пюре з часниковими грінками та сиром