Пікантний рибний суп з грибами і селерою

Рибний суп з корінням та грибами — ситна страва швидкого приготування.

Інгредієнти

Картопля — 3 шт.
Скумбрія — 100 г
Корінь селери — 50 г
Цибуля — 1 шт.
Печериці — 50 г
Сіль — за смаком
Спеції — за смаком

Як приготувати Смачний рибний суп з грибами і селерою

Насичений смаку і неймовірно ароматний супчик зі скумбрією і корінням порадує цікавим смаком і швидким приготуванням. Таке блюдо досить ситна та поживна. Суп стане відмінним варіантом для корисного і смачного обіду або низькокалорійного вечері.

Покроковий рецепт

Для початку, потрібно підготувати рибу вимити і очистити коренеплоди і цибулю промити скумбрію і гриби.

Подрібнити картоплю на великі кубики. Промити продукт від зайвого крохмалю і — залити водою. Відправити варитися до готовності на середньому вогні.

Нашаткувати цибулину. Подрібнити гриби на тонкі пластинки. Нарізати кубиками корінь селери. Обсмажити компоненти на маслі і всипати в суп до картоплі аль денте.

Нарізати на половинки стейки скумбрію. Додати в суп за 15 хвилин до готовності страви. Довести суп до смаку і, за бажанням, приправити зеленню — в ідеалі додати петрушку.

Розлити настоявшийся рибний суп по тарілках і подавати до столу гарячим! Приємного вам апетиту!

Дивіться також:  Крем-суп із зеленого горошку