Швидкий суп Харчо

Цим швидким і дуже ароматним супчиком порадуєте всю сім’ю!

Інгредієнти

Куряче філе — 200 гр
Рис — 1/2 склянки
Картопля — 3 шт
Морква — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Томатна паста — 2 ст. ложки
Сіль, приправи — за смаком

Як приготувати Швидкий суп Харчо

Суп Харчо – це страва грузинської кухні. У класичному рецепті суп вариться на яловичині. Але курці він виходить не менш смачний, а так само дієтичний. Замість томатної пасти в грузинській кухні використовується сливовий соус Ткемалі. Звичайно, в ідеалі, краще використовувати його. У нас, наприклад, хороший ткемалі велика рідкість. В основному це незрозуміла кислятина в банках. Але моє завдання запропонувати варіант смачного і швидкого супу з того що є в холодильнику середньостатистичного росіянина.)

Покроковий рецепт

Куряче філе дрібно нарізати.



Одну велику моркву натерти на тертці. Велику цибулину дрібно порубати. Викласти в сковороду. Додати томатну пасту. Пасерувати протягом 10 хвилин. Додати приправи (чорний перець, паприку, червоний гострий перець, сіль). Я додаю ще куркуму. Вона дає більш насичений колір супу.


Рис добре промити. Викласти рис і курку в каструлю.


До вмісту сковороди додати воду. Отриманим бульйоном рис і залити курку. Якщо мало води, додати потрібну кількість. Перевірити сіль. Покласти лавровий лист. Варити 10 хвилин, потім додати нарізану картоплю і варити ще 5 хвилин.


Зелень і часник дрібно нарубати. Суп вимкнути. Гарячий суп заправити зеленню і часником. Можна додати волоські горіхи.

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Ніжний вершковий суп з кускусом і грудкою