Суп з рибних консервів-в кращому італійському ресторані!

Суп з рибних консервів-в кращому італійському ресторані! – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт італійського рибного супу, адаптований під російських економних хазяєчок

Інгредієнти

картопля – 3 шт.
цибуля – 1 шт.
морква – 1 шт.
томати у власному соку – 500 гр. купуйте !очищені! томати у власному соку, або перед роздрібненням очищайте з них шкірку вручну
часник – 4 зубчики
петрушка – 1 пучок
лавровий лист – 2 аркуша
олія оливкова – 2 ст. ложки можна використовувати соняшникову олію, на свій смак можна додати більше масла, особливо при смаженні моркви
сіль – за смаком
багет – 1 шт.
рибні консерви – 1 банку будь-які: тунець, кета, сардина
яйця – 1 шт.
манка – 2 ст. ложки
суміш перців – за смаком

Як приготувати Суп з рибних консервів-в кращому італійському ресторані!