Супчик з білих грибів

Гриби необхідно відмити від лісової бруду і почистити.

Інгредієнти

Гриби білі — 200 гр Попередньо очитить
Картопля — 2 шт
Цибуля і морква — 1 шт Засмажити
Сіль, перець — За смаком щіпка

Як приготувати Суп з білих грибів

Серпень саме час для походу в ліс за грибами. В нашому районі найчастіше зустрічаються білі гриби і красноголовики. Зараз я вам розповім як приготувати грибний суп до обіду на швидку руку.

Покроковий рецепт

Гриби очистити, дрібно нарізати і покласти в каструлю до закипання (поки не опустяться на дно).

Після того, як гриби будуть готові, дістати їх і дати висохнути.

Поки гриби сохнуть нарізати картоплю кубиками і покласти в каструлю.

Нарізати цибулю та моркву, покласти до них гриби і відправити їх на сковороду до готовності, після чого додати в каструлю.

Додати сіль, перець, лавровий лист і варити ще 5 хвилин до готовності.

Дивіться також:  Суп з кількою в томатному соусі або юшка по-швидкому