Рибний суп з пшоном

Чудовий смак цього супу візьме вас на смачний полон, і навряд чи випустить вас з своїх дивовижних мереж.

Інгредієнти

Минтай — 1 тушка
Картопля — 4 штуки середніх
Морква — 1 штука
Цибуля — 1 штука
Пшоно — 1/4 склянки
Сіль — за смаком
Чорний мелений перець — щіпка
Коріандр — за смаком
Петрушка — за смаком
Зелена цибуля — за смаком
Лавровий лист — 2 штучки
Соняшникова олія — 1 -2 ст. л.
Курячий бульйон або вода — 1,5 літра

Як приготувати Рибний суп з пшоном

Приємно і смачно урізноманітнити буденні обіди можна з допомогою рибного супу. Бульйон, за цим рецептом, виходить дуже наваристим і прозорим, що використовуються спеції додадуть супчику неповторного смаку та аромату. Ніжна рибка і смачні овочі подумки перенесуть вас на лісову галявину. З першою ложкою цього супчика ви отримаєте максимальне задоволення.

Покроковий рецепт

Ставимо на вогонь воду або курячий бульйон. Тим часом, рибу (підійде хек, минтай, та інші) промиваємо, прибираємо чорний плівки, відрізаємо плавники і хвіст. Нарізаємо на шматки шириною 4 див

Овочі чистимо від шкірки. Картопля, цибуля, і третю частину моркви нарізаємо кубиками, решту моркву дрібно натираємо.

Ретельно перебираємо пшоно на предмет сторонніх елементів, промиваємо водою.

Пасеруємо овочі, що залишилися на соняшниковій олії. Закидаємо піджарку в киплячий бульйон.

У киплячий бульйон закидаємо нарізану картоплю і моркву. Варимо до напівготовності. Наступними закидаємо рибу і пшоно. Варимо до повної готовності інгредієнтів. Закладаємо лавровий лист. Супчик приправляємо спеціями. Наливаємо рибний суп у тарілку, посипаємо рубаною зеленню. Їжте із задоволенням!

Дивіться також:  Яєчний суп на швидку руку