Часниковий суп з болгарським перцем і картоплею

Часниковий суп з болгарським перцем

Інгредієнти

Картопля — 2 шт.
Цибуля — 1 шт.
Часник — 1 головка
Болгарський перець — 3 шт.
Сіль — за смаком
Паприка — 1 ст. л.

Як приготувати Часниковий суп з болгарським перцем і картоплею

Цікавий варіант простого в приготуванні супу з болгарським перцем і часником. Часник в цьому супі не буде давати гостроту, тому що буде підсмажений, зате буде давати просто неймовірний аромат
Картопля – 2 шт.

Покроковий рецепт

1. Цибулю промити, нарізати четвертинками і підсмажити на сковороді на соняшниковій олії.

2. Болгарський перець помити, вирізати серцевину і нарізати смужками. Додати до цибулі. Обсмажити.

3. Картоплю помити, очистити і нарізати маленькими кубиками. Додати до цибулі з болгарським перцем і злегка підсмажити.

4. Часник очистити, видавити через чеснокодавку і додати до овочів. Також трохи підсмажити.

5. Всю цю овочеву масу перекласти в каструлю, залити водою. Посолити, додати паприку. Я спочатку не думала додавати її, але колір супу виходив зовсім сумний, оскільки перець був тільки зелений. Але якщо у вас в наявності є червоний або оранжевий, то без паприки можна сміливо обійтися.

6. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Щі з тюфтелькою