Часниковий суп з болгарським перцем і картоплею

Часниковий суп з болгарським перцем і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Цибулю промити, нарізати четвертинками і підсмажити на сковороді на соняшниковій олії.

2. Болгарський перець помити, вирізати серцевину і нарізати смужками. Додати до цибулі. Обсмажити.

3. Картоплю помити, очистити і нарізати маленькими кубиками. Додати до цибулі з болгарським перцем і злегка підсмажити.

4. Часник очистити, видавити через чеснокодавку і додати до овочів. Також трохи підсмажити.

5. Всю цю овочеву масу перекласти в каструлю, залити водою. Посолити, додати паприку. Я спочатку не думала додавати її, але колір супу виходив зовсім сумний, оскільки перець був тільки зелений. Але якщо у вас в наявності є червоний або оранжевий, то без паприки можна сміливо обійтися.

6. Приємного апетиту!