1. Цибулю промити, нарізати четвертинками і підсмажити на сковороді на соняшниковій олії.
2. Болгарський перець помити, вирізати серцевину і нарізати смужками. Додати до цибулі. Обсмажити.
3. Картоплю помити, очистити і нарізати маленькими кубиками. Додати до цибулі з болгарським перцем і злегка підсмажити.
4. Часник очистити, видавити через чеснокодавку і додати до овочів. Також трохи підсмажити.
5. Всю цю овочеву масу перекласти в каструлю, залити водою. Посолити, додати паприку. Я спочатку не думала додавати її, але колір супу виходив зовсім сумний, оскільки перець був тільки зелений. Але якщо у вас в наявності є червоний або оранжевий, то без паприки можна сміливо обійтися.
6. Приємного апетиту!