Вершковий суп

У цій страві немає якихось особливостей при його приготуванні. Навіть чоловік з легкістю впорається з цим рецептом.

Інгредієнти

м’ясо — 150 на бульйон, можна використовувати як курку, так і свинину чи яловичину.
картопля — 3 шт середнього розміру
цибуля — 1 шт на зажарку
морква — 1 шт на зажарку
перець — половина на зажарку
вершки — 200 грам
борошно — 1 ст ложка
сіль — на смак
сухарики — 1 пачка
зелень — 1 пучок

Як приготувати Вершковий суп

Коли набридають стандартні супи, це перше блюдо врятує ситуацію. Його смак незвичайний і незабутній. При цьому інгредієнти прості, і швидке приготування.

Покроковий рецепт


Першим ділом потрібно зварити бульйон, можна використовувати будь, улюблене м’ясо, я взяла ребро свиняче і попередньо зварила його протягом 40 хвилин. Бажано першу воду після закипання злити, особливо якщо м’ясо знаходилося в морозилці. Варити на слабкому вогні, додавши за бажанням лавровий лист. Далі я підготувала всі необхідні продукти для супу.

Наступний крок — помити, почистити і порізати всі овочі. Картоплю порізала на дрібні довгі скибочки. Цибуля квадратиками, а моркву і перець теж довгими але не великими скибочками.




Коли бульйон зварився, додаю в нього картоплю, і поки вона вариться роблю за смаження. Для цього розігріваю сковорідку, кладу на неї цибулю, обсмажую його до світло золотого кольору і додаю моркву, постійно помішую, що овочі не пригоріли і десь хвилини через 2-3 кладу перець. Всі разом смажу ще кілька хвилин і вимикаю.


Після того як картопля зварилася додаю вершки, я використовувала домашні, але можна і магазинні. Тут же кладу в каструлю зажарку і ложку борошна для густоти, але можна і без неї. Вариться ще буквально пару хвилин, солю на смак, додаю зелень. І через 3 хвилини вимикаю.

Дивіться також:  Кукурудзяний суп з морепродуктами

Подавати краще за все з сухариками. Якщо є час можна покласти дрібно нарізаний хліб у духовку на 10 хвилин, а якщо ні — то використовуйте магазинні сухарики.