Суп молочний з кабачками, ріпою і вермішеллю

Суп молочний з кабачками, ріпою і вермішеллю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Суп молочний з кабачками, ріпою і вермішеллю

Дуже смачне перше блюдо з кабачків і ріпи. Відмінна альтернатива курячого супу. Можна приготувати і дорослим, і дітям.

Потрібно:

• по літру молока, води;
• по 150 г кабачків (краще брати молоді), ріпи, цибулі-порею;
• п’ять картоплин;
• по 50-70 г бурякової гички, дрібної вермішелі;
• масло (використовують вершкове).

Приготування:

1. Картоплю, ріпу нарізують брусочками (довжина близько трьох сантиметрів). Цибулю-порей дрібно шаткують. Далі підготовлені овочі пасерують на маслі, одразу перекладають у киплячу суміш звичайної води і молока.
2. Ріжуть Кабачки брусками і додають до овочів після закипання. Слідом відправляють дрібну вермішель, відварюють до готовності. Можна використовувати вермішель у вигляді зірочок або павутинку.
3. Порізану і окремо відварену бадилля додають під кінець варіння молочного супу. Після чого тушкують під закритою кришкою пару хвилин.

Подають в гарячому вигляді. Суп дуже корисний і смачний, обов’язково варто включити його в повсякденний раціон – це точно піде на користь організму.