Вершковий рибний суп з брокколі і зеленим горошком

Вершковий рибний суп з брокколі і зеленим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рибний суп – це страва не тільки рибалок. Цей суп заслужив любов у всіх шанувальників риби як у дорослих, так і дітей, тим більше, якщо в нього додано смачні, корисні овочі.

Інгредієнти

Риба – одна голова, кілька шматків філейної частини, хвіст
Картопля – 6 картоплин
Болгарський перець – 1/2 перцю зелений або жовтий
Цибуля – 1 головка
Брокколі – т штука Можна використовувати цукіні, цвітну капусту або інші овочі
Бекон – 2-3 смужки
Вершки будь-якої жирності – 300 мілілітрів
Горошок – 150 грам Їм може бути свіжоморожений продукт, або консервований, але переважно все ж свіжоморожений варіант.
Сіль – за смаком
Перець мелений – за бажанням

Як приготувати Вершковий рибний суп з брокколі і зеленим горошком