Суп-пюре з гороху з мясним фаршем

Суп-пюре з гороху з м’ясним фаршем

Інгредієнти

Горох — 250 гр.
Свинячий фарш — 500 гр.
Цибуля — 1 шт.
Морква — 1 шт.
Сіль — за смаком
Спеції — за смаком

Як приготувати Суп-пюре з гороху з м’ясним фаршем

Я дуже люблю супи-пюре. Вони має дуже ніжну текстуру і прекрасну консистенцію. Але іноді треба урізноманітнити будь-який навіть свій улюблений вид їжі. На це раз пропоную додати в кремову масу трошки свинячого фаршу. Суп виходить дуже смачним, зате більш ситним і наваристим

Покроковий рецепт

1. Горох відварити до готовності. Бажано замочити на ніч, щоб він швидше готувався.

2. Моркву і цибулю промити, нарізати шматками і додати до гороху. Долити потрібне кількість води і варити до готовності овочів.

3. Посолити, додати при бажанні спецій. Трохи охолодити і збити суп у пюре.подібну кашку.

4. Свинячий фарш обсмажити на сковороді. Додати в суп-пюре і варити ще 5 хвилин.

5. Гороховий супчик готовий. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Молочні пісні щі без мяса