Суп Мясна солянка збірна

Для любителів ковбасно-м’ясних виробів і солоненького смаку саме те!

Інгредієнти

Свіжий курячий окорочок — 1 шт.
Копчений курячий окорочок — 1 шт.
М’ясне асорті ( у мене 3 сосиски, буженина, шинка) — 300 гр.
Мариновані огірки ( у мене корнішони) — 400 гр.
Розсіл — 1 склянка
Цибуля ріпчаста — 1-3 шт. (залежно від розміру)
Морква — 1 шт.
Лимон — 1 шт.
Картопля — 6-7 шт. (залежно від розміру)
Томатна паста — 2-3 столових ложки

Як приготувати Суп «М’ясна солянка збірна

Дуже ситне і незвичайне «перше блюдо. Можна використовувати будь-які ковбасні або м’ясні вироби на ваш смак, а також реалізувати залежані в холодильнику!

Покроковий рецепт

Готуємо інгредієнти. Розморожуємо курку, очищаємо і промиваємо овочі. Ставимо варитися стегенце, приблизно на 35-40 хвилин, готовність перевіряти ножем (протикаємо і дивимося йде кров чи ні). Обов’язково солимо.


Поки вариться бульйон, нарізаємо цибулю і мариновані огірки на кубики, тремо моркву на крупній тертці. Обсмажуємо до золотистого кольору цибулю на рослинній олії, додаємо моркву і обсмажуємо хвилин 5-7. До обсмажених овочів додаємо нарізані огірки, сюди ж додаємо три ложки томатної пасти, перемішуємо, тримаємо на вогні ще хвилин 5.


Сосиски нарізаємо кружечками, шинку на брусочки, буженина у мене вже нарізане великими кубиками. Відправляємо нашу м’ясну нарізку обсмажуватися на сковорідку, додаємо рослинне масло для обсмажування. Обсмажуємо до золотавої скоринки.

По готовності стегенця виймаємо його з бульйону, остуджуємо, розбиваємо. Також чинимо і з копченим окорочком — розбиваємо на волокна. Додаємо назад в бульйон. До стегенець викладаємо нашу овочеву зажарку і м’ясну. У бульйон додаємо склянку розсолу, все перемішуємо.

Нарізаємо картоплю тоненькими брусочками і додаємо в суп, варимо до готовності картоплі.

Дивіться також:  Вершковий суп

Як буде готова картопля, нарізаємо на четвертинки лимон і додаємо до супу. Варимо ще 5 хвилин і вимикаємо.

Суп готовий! Подаємо зі сметанкою і зеленню, також дуже смачно, якщо додати нарізаний зелений лук. Приємного апетиту!