Курячий суп з гречкою

Поживний і приємний на вигляд — курячий суп з гречкою порадує кожного дегустатора!

Інгредієнти

Куряча грудка — 1 шт.
Картопля — 4-6 шт.
Гречка — 1/2 склянки
Ріпчаста цибуля — 1 шт
Морква — 1 шт
Рослинне масло — масло для смаження
Лавровий лист — 2 шт
Перець горошок — 4-6 шт
Сіль — за смаком

Як приготувати Курячий суп з гречкою

Поживний і приємний на вигляд – курячий суп з гречкою порадує кожного дегустатора!

Покроковий рецепт

Відварити м’ясний бульйон.

Дрібно рубаний цибулю і терту моркву пересмажити на рослинному маслі до золотистого кольору.

Картоплю почистити, нарізати невеликими кубиками, закинути в бульйон. Варити 15 хвилин. Потім додати гречку. Варити до готовності.

Наприкінці варіння закинути зажарку, вона додасть супу сонячний красивий колір. Закинути лавровий лист і перець горошок, посолити.

Подавати порційно в глибокій тарілці прикрасивши зеленню. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Картопляний суп-пюре з коренем селери